Ballagás előtt

revesz képe

Tisztelt Szülők!

  • A megbeszéltek alapján megvettük (Varga Lukács anyukája, köszönjük szépen neki!) a fizika feladatgyűjteményt és az osztálypénzből kifizettük. ( 35 100 Ft). Kérem, hogy a tanulók hordják magukkal, mert órán is használják.
  • Május 22-én tartunk ismét egy szülő- tanár- diák találkozót, melyre ezennel hívok minden kedves szülőt, testvért. Kb. 18.00 órakor kezdenénk, kicsit kötetlenebb beszélgetést folytathatnánk, esetleg az iskola kertjében, ha szép az idő.
  • Most csütörtökön lesz a ballagás, a tanulóknak ünneplőben kell megjelenni. Kérem, hogy néhány szál virágot mindenki hozzon magával, egy termet kell feldiszítenünk a tanítás végén. Az a szokás nálunk, hogy az utolsó nap a végzősök bent alszanak az iskolában osztályfőnökeikkel és még vállalkozó tanárokkal és különböző programokkal kedveskednek nekik a 11-esek. Minket ez most annyiban érint, hogy két másik osztállyal együtt mi készítünk nekik reggelit és együtt elfogyasztják a végzősök. Aztán bolond ballagás az első órában, és ők hazamehetnek, mi pedig tanulunk. A mi részünk a reggeliztetésben a szendvicskészítés esetleg pogácsasütés. A lényeg, hogy 150 tanulónak legalább egy szendvicset kell készítenünk. Valamennyi üdítőt is kell vinnünk, de azt én megveszem, én be tudom szállítani. Mindenkinek lesz valami feladata, holnap ofő. órán megpróbálom beosztani, ki tud bejönni korán, ki fog segíteni takarítani, szendvicset készíteni, díszíteni, stb. Szeretném megkérdezni, hogy van-e vállalkozó anyuka, aki esetleg előre tudna valamilyen finom szendvicskrémet készíteni, egyszerűbb lenne a dolgunk. 2-3 féle krémünk lenne, gyorsabb lenne és finomabb is esetleg mint az egyszerű szalámis kenyér.A megvásárolt kellékekről kellene számlát kérni a VMG címére, és talán a DÖK tud támogatást adni, de rosszabb esetben kifizetjük osztálypénzből. Ötletet és segítséget szeretnék kérni mindenképp. Néhány tanulónak be kellene jönnie 6 órára, holnap pontosítjuk. Természetesen a közelebb lakó tanulókra gondoltam.

    Nekik is élmény lesz megismerni a szokásokat. Remélem túl leszünk ezen is sikeresen. Kérem, ha valaki tud segíteni, jelezze azt nekem mindenképp.

  • Az érettségi ideje alatt hétfő, kedd tanítási szünet, szerdán pedig délután tanítunk 13.00 órától. Ez idő alatt lesz az SZMK "IRÁNYTŰ" programja, a honlapon olvasható, nagyon érdekesnek ígérkezik.
  • Nagyon közeleg az év vége, már létfontosságú jegyek születnek mindenből! Kitartást mindenkinek, szülőnek, gyereknek egyaránt!

Köszönettel
Révész Zsuzsa

Kategóriák: