Ismertető

Segít Elek képe

Kép beillesztése írásba

Új mód van a képek beillesztésére a honlapon! Ez egyszerűbb, mint a régi, azt kevesebben értették. A lépések: Olvass tovább! »

Kategóriák:
attty képe

Az írások elnevezéseinek megváltozása

Az oldal eredetileg blog-szerű megjelenítésére volna kitalálva. A blog, ugye: webnapló. Hogy ne keverjük össze az osztálynaplóval, ezeket a blogos elnevezéseket, címeket kigyomláltuk.
Mindenki "írásokat" alkothat. A szülők esetében van "nyilvános írás" és "szülői írás". Utóbbi csak szülők számára, bejelentkezés után érhető el. (Pl.: az osztálypénz-elszámolás, ami most éppen ott van...)
Persze, képek, galériák beküldése, alkotása is ott van a lehetőségek között, de azt még gyakorolni kell!

Kategóriák:
Marci képe

Link beküldése

Egy link beküldését írás beküldésével kell kezdeni. Egyszerűen, hogyha van egy link az írásodban, megjelölöd a Link cimkét a cimkeválasztó sorban, és bekerül a "Linkek" menüpont alá.

Kategóriák:
Marci képe

Vicc beküldése

Egy vicc beküldését blogbejegyzés írásával kell kezdeni. Egyszerűen, hogyha van egy vicc az írásodban, megjelölöd a Vicc cimkét a cimkeválasztó sorban, és bekerül a "Viccek" menüpont alá.

Kategóriák:
Tibi képe

Írás beküldése

Sziasztok, Tibi vagyok, akit mindig dobáltok és cincáltok a szünetekben... Bemutatom a írás beküldésének menetét, érdekességeit. Írást kétféle módon tudsz beküldeni: Olvass tovább! »

Kategóriák:
Segít Elek képe

Mi a teendő az első belépés körül?

Amikor engedélyezünk egy felhasználót, akkor kap egy e-mailt arra a címre, amit megadott (fontos, hogy az e-mail pontos legyen, meg hogy meg tudd nézni!). Abban van egy egyszeri belépést lehetővé tévő link. Jó hosszú. Valószínűleg kék betűkkel, aláhúzva jelenik meg Nálad is. Arra kell kattintani, s akkor bent vagy, megadod az általad kívánt jelszót, kétszer is. Olvass tovább! »

Kategóriák:
attty képe

Honlapépítés

Úgy érzem, kedves Osztálytársak, nem értitek tisztán, hogy ezt a honlapot magatok építitek, fejlesztitek majd. Nem Marci vagy én! Isten ments! Ha még nem láttál ilyen önépítő honlapot, úgynevezett közösségi portált, akkor nézd meg ezeket:
- Criticalmass (CM)
- Alleycat
Mi az ilyeneket szeretjük. Olvass tovább! »

Kategóriák:
attty képe

Regisztráció az osztályhonlapon

A regisztráció zárt körű, és emiatt azonosítanom kell a
jelentkezőt. Regisztrált felhasználók a következők lehetnek:
- az osztálytársak (a gyerekeink),
- a gyerekek tanárai,
- a szülők. Olvass tovább! »

Kategóriák: