Honlapépítés

attty képe

Úgy érzem, kedves Osztálytársak, nem értitek tisztán, hogy ezt a honlapot magatok építitek, fejlesztitek majd. Nem Marci vagy én! Isten ments! Ha még nem láttál ilyen önépítő honlapot, úgynevezett közösségi portált, akkor nézd meg ezeket:
- Criticalmass (CM)
- Alleycat
Mi az ilyeneket szeretjük.
Annyian nem vagyunk, mint a CM felhasználói, de elég sok közös dolgot kitehetünk itt egymás és mások okulására. Valószínűleg a tartalamak nagy része nyilvános lesz, kisebb része pedig csak szűk (pl. szülői) körben látható.
Azok ellen pedig, akik a vendégkönyvbe írnak más nevében ostobaságokat, a legjobb védekezési módszer a regisztráció. Hiszen, akkor tudhatom, hogy nem osztálytárs volt (nem feltételezem senkiről), és azonnal törölhetem. És a regisztrált osztálytársak mielőbb elkezdhetik gyűjtögetni a kedvenc linkjeiket, vicceiket, melyeket feltehetnek. Mindenben segítünk; Marcival minden nap találkoztok, nekem írhattok. Ha tudom, mit kell lépésről lépésre leírnom, leírom, és kiteszem, hogy tudjatok működni. A neveteket, e-mail-címeteket, telefonszámotokat ne féltsétek! Állíthatom, hogy nálunk nagyobb titokban van, mint Nálatok.
Csak a felhasználóneveteket látják kívülállók, de emellett olyannak kell lennie, hogy megismerjétek egymást.

Kategóriák:
balázs képe

balázs

VAGY www.u2.hu

2008, május 29 - 18:55