Honlap

Marci képe

Drupal verziófrissítés

Ma éjszaka frissítettem a honlap portálmotorjának verzióját. Most nem tudok többet mondani, mert mindjárt elalszom a billzhzvsadhukdashdkdsauasdio

Kategóriák:
Marci képe

Moderáció módosítása

Az idén (is) együtt síelt a VMG 7.b-honlap teljes működtető team-je. Egy jó pillanatukban attty és lipilee úgy határoztak, hogy ezentúl az osztálytársak írásai előzetes engedélyezés nélkül, azonnal megjelenhetnek.

Kategóriák:
attty képe

Miért vagy kétszer bejelentkezve?

Bonyolult, nem egészen értem, de a domain-név átirányítások miatt van. Ugye, az alap domain-név a deja.hu.
Az osztályhonlaphoz a "fő" aldomain a vmg.deja.hu.
Viszont - aktualitás okán - van valami domain-alias (itt már csak Marci és a bátyja érti, meg Ninja; ld. később), ami ebben az évben vmg-7b.deja.hu. Olvass tovább! »

Kategóriák:
Marci képe

Leglátogatottabb nap!

Tegnap nézték a legtöbben az osztályhonlapot, mert a Luca napi beszámoló linkje kinn volt az iskolahonlapon. Kereken 100-an jártak itt!!!

Kategóriák:
attty képe

Honlap-hiba az IE-vel

Volt most valami érdekesség - talán adatbázis hozzáférési hiba vagy ilyesmi - ami miatt az internet explorerben (ie) nem jelentek meg az írások. Mi Firefoxot használunk, boccs, és csak ritkán nézzük meg ie-n. Szóljatok!

Kategóriák:
Segít Elek képe

Kép beillesztése írásba

Új mód van a képek beillesztésére a honlapon! Ez egyszerűbb, mint a régi, azt kevesebben értették. A lépések: Olvass tovább! »

Kategóriák:
attty képe

Out of office

Ma egész nap távol lesz honlaptól, Internettől Marci & attty. Múzeumozunk. Itt és itt. Menjetek Ti is! A Szépművészetiben Hundertwasser kiállítás van!
Update 07.11.01.: már megjöttünk.

Kategóriák:
attty képe

Az írások elnevezéseinek megváltozása

Az oldal eredetileg blog-szerű megjelenítésére volna kitalálva. A blog, ugye: webnapló. Hogy ne keverjük össze az osztálynaplóval, ezeket a blogos elnevezéseket, címeket kigyomláltuk.
Mindenki "írásokat" alkothat. A szülők esetében van "nyilvános írás" és "szülői írás". Utóbbi csak szülők számára, bejelentkezés után érhető el. (Pl.: az osztálypénz-elszámolás, ami most éppen ott van...)
Persze, képek, galériák beküldése, alkotása is ott van a lehetőségek között, de azt még gyakorolni kell!

Kategóriák:

Üdvözlet a Drupal konferenciáról!

Üdvözlünk titeket a 2007-es magyar Drupal konferenciáról, ahol az ország legfiatalabb Drupal adminja és a báty, mint előadó vesznek részt.

Négyesi Károly előadását a VMG weblap is megnézte.

Négyesi Károly előadása

Kategóriák:
Segít Elek képe

Kódszám!

Az osztálytársak regisztrációjához szükséges a szülőknek kiküldött névsorból a regisztrációs kód ("Reg.kód")! Akik már regisztrálódtak, de még nem aktiváltuk őket, ezen a linken küldjék el azt! Akik most készülnek regisztrálni írják a "Teljes név" mezőbe, majd mi kitöröljük utána!
Nem kell kód annak az osztálytársnak, aki a VMG-ben, a számtech. teremben regisztrálódik, Marci jelenlétében. Olvass tovább! »

Kategóriák: