Segít Elek írásai

Segít Elek képe

Pályázat 1.

A Magyar Köztársaság jó tanulója - jó sportolója

Nemzeti Sportszövetség

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium, az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Nemzeti Sportszövetség, a Magyar Diáksport Szövetség, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége megbízásából az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága pályázatot ír ki

"A Magyar Köztársaság jó tanulója - jó sportolója 2008"

cím elnyerésére. Olvass tovább! »

Segít Elek képe

Kép beillesztése írásba

Új mód van a képek beillesztésére a honlapon! Ez egyszerűbb, mint a régi, azt kevesebben értették. A lépések: Olvass tovább! »

Kategóriák:
Segít Elek képe

Újdonság - képek az írások mellett!

Mostantól megjelenik a felhasználó képe az írásai mellett. Önarcképet bármilyen fotóból kimásolhattok, és akármilyen alap-grafikus szerkesztővel (pl. Paint) is lehet belőle részletet kimásolni. Olvass tovább! »

Segít Elek képe

Kódszám!

Az osztálytársak regisztrációjához szükséges a szülőknek kiküldött névsorból a regisztrációs kód ("Reg.kód")! Akik már regisztrálódtak, de még nem aktiváltuk őket, ezen a linken küldjék el azt! Akik most készülnek regisztrálni írják a "Teljes név" mezőbe, majd mi kitöröljük utána!
Nem kell kód annak az osztálytársnak, aki a VMG-ben, a számtech. teremben regisztrálódik, Marci jelenlétében. Olvass tovább! »

Kategóriák:
Segít Elek képe

Mi a teendő az első belépés körül?

Amikor engedélyezünk egy felhasználót, akkor kap egy e-mailt arra a címre, amit megadott (fontos, hogy az e-mail pontos legyen, meg hogy meg tudd nézni!). Abban van egy egyszeri belépést lehetővé tévő link. Jó hosszú. Valószínűleg kék betűkkel, aláhúzva jelenik meg Nálad is. Arra kell kattintani, s akkor bent vagy, megadod az általad kívánt jelszót, kétszer is. Olvass tovább! »

Kategóriák: