Mi a teendő az első belépés körül?

Segít Elek képe

Amikor engedélyezünk egy felhasználót, akkor kap egy e-mailt arra a címre, amit megadott (fontos, hogy az e-mail pontos legyen, meg hogy meg tudd nézni!). Abban van egy egyszeri belépést lehetővé tévő link. Jó hosszú. Valószínűleg kék betűkkel, aláhúzva jelenik meg Nálad is. Arra kell kattintani, s akkor bent vagy, megadod az általad kívánt jelszót, kétszer is.
Majd legörgetsz a lap aljára; ott van valami "Beküldés" gomb, azt megnyomod. A többi adatoddal először nem kell foglalkozni, majd később beállíthatod magadnak, mert ha rendesen belépett felhasználó vagy, a főlapon, a bal oldalon megjelenik egy "saját adatok" menüpont, ahonnan mindig erre a belépéskor először látott oldalra jutsz. (Ha már egyszer beléptél egy jelszóval, akkor pl. itt a dupla jelszómegadással megváltoztathatod, új jelszót adhatsz meg. Ha nem akarod változtatni, ne írj bele semmit! Viszont kezdetben csak az e-mail-ben kapott véletlen jelszód van, tehát akkor kellene változtatni. Hacsak nem akarod azt megjegyezni...)
Ezen az oldalon van egy "Felhasználói adatok" és egy "Személyes adatok" menüpont, felül. Ha a személyes adataidat megadod, azokat csak bejelentkezett felhasználók láthatják. Tehát - mivel a regisztráció zárt körű - osztálytársaid, illetve az ő szüleik. Mások előtt minden adatod titokban marad.
Ja, igen! Kis képet is beilleszthetsz magadról szintén ezen a személyes oldalon. Azt majd később leírom.

Kategóriák: