Szülői írás

Kemenes Ilona képe

Angol fakultációválasztás, kérelem az iskolavezetésnek

Tisztelt Igazgató Úr!

Az érdeklődési köröket és a továbbtanulási célokat összevetve a 10.B fakultációválasztásra készül. A szülők és a gyerekek közös erővel próbálnak körültekintő tervezési folyamat eredményeképpen olyan döntésre jutni, hogy az Olvass tovább! »

Kategóriák:
Kemenes Ilona képe

Klubdélután 2010.05.21. péntek du.

Kedves Szülőtársak!

Lassan közeleg az évvége, sűrűsödnek a programok. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, s a gyerekek újrázási szándékát figyelembe véve, ismét megrendezzük a Tanár-diák-szűlő Klubdélutánt. Dátum: 2010. május 21.péntek délután. Olvass tovább! »

Kategóriák:

Osztálypénz elszámolás 2009 I. félév

Bocs, próbálom még1x a melléklettel együtt. 

Kedves szülőtársak!

 

Csatoltan küldöm az elszámolást, melyben látszik, hogy eddig kik fizettek osztálypénzt. A szeptemberi szülő értekezleten 1000 Ft/ félévben maradtunk, azaz 2000 Ft/ év. Olvass tovább! »

Kategóriák:

Osztálypénz elszámolás 2009 I. félév

Kedves szülőtársak!

Csatoltan küldöm az elszámolást, melyben látszik, hogy eddig kik fizettek osztálypénzt. A szeptemberi szülő értekezleten 1000 Ft/ félévben maradtunk, azaz 2000 Ft/ év.

Kérem, hogy lehetőség szerint a holnapi szülő értekezleten ezt mindenki készpénzben fizesse be, hogy az osztálykirándulástól függetlenül kezelhessük. Olvass tovább! »

Kategóriák:

Osztálykirándulás /2010.

Kedves Mindenki!

Sajnos a szülői értekezletről épp abban az utólag igen fontosnak bizonyuló pillanatban kellett elmennem, amikor az osztálykirándulásról esett szó. Nagyon elszomorít a szavazás eredménye. Egy állami iskolában, ahová nem (csak) igen jómódú családok gyerekei járnak, szerintem megengedhetetlen ilyen típusú ,,osztálykirándulások'' szervezése. Az egyik oka annak, hogy Vince a korábbi iskoláját otthagyta, éppen az ilyen kirándulások elburjánzása volt. Olvass tovább! »

Kategóriák:

osztálypénz elszámolás 2.félév/ májusig

Kategóriák:
attty képe

Változások értékelése fizikatanítás-ügyben

A rendkívüli fizika fogadóóra óta több, mint egy hónap telt el. Jó lenne összesíteni a tapasztalatokat.
Szülői fórum téma lesz, ezért lépj át, ezért itt kikapcsoltam a hozzászólást.
(Ide azért tettem, mert akkor a címe megjelent nyilvánosan a "szülői részleg" blokkban.)

Kategóriák:

Rendkívüli fogadóóra fizika tanítás ügyben

Itt az emlékeztető. (Rendkívüli fogadóóra 09.04.07 06:00)

A résztvevő szülők: Gazdag Mária (Szekeres Fábián), Bada Györgyi (Révész Hanna), Sándori Mária (Varga Lukács), Kemenes Ilona, Laszip Tamás (Laszip Laura), Zala Kati (Zala Kristóf), Zwickl nagymama (Zwickl Ábel), Beneda Kriszta (Beneda Tamás), Kovács Gabriella (Bokori Barbara), Lippai Mihály (Lippai Marci), Roskó Kata (Szabó Beni)
üdv,
Kata

Kategóriák:
attty képe

Fizika tanítás ügye Igazgató úrnál

Több szülőtársunk előkészítésével eljuttattam Igazgató úrhoz az osztály levelét. Jó, persze, tudom: nem mindenki vett részt aktívan a vitában, a fizikából zsigerből jól teljesítők szülei pl. biztosan nem, s egy szülőtársunk kifejezetten ellenzett mindenféle szervezkedést. Ld.: szülői fórum.
Most azonban itt a levél csatolmányként, amelyre Igazgató úr reagált a hét elején, miszerint: "Keresünk időpontot, Ábrám tanár úr, Révész tanárnő, én. Leülünk tárgyalni. Ez önmagában nagy dolog. Eddig még kevésszer jutottunk el."

Kategóriák: